Hyra festlokal / festvåning

Hyr festlokal nära  Stockholm

Festlokal & festvåning med fantastisk sjöutsikt och bra kommunikationer

Välkommen att hyra festvåning på Villa Talliden i Rönninge, mellan Stockholm C och Södertälje. Härlig festlokal med bar, glasveranda och terrass i sekelskiftesvilla med glittrande sjöutsikt. Vill ni att vi tar hand om allt gör vi gärna det, annars går det bra att ta med egen mat och dryck.

Det är lätt för gästerna att ta sig hit: En kort promenad på 250 meter från pendeltåg och buss (Rönninge station) – bara 30 min från Stockholm C och 15 min från Södertälje C. Kommer du med bil så är det bara två km från E4 avfart Salem/Rönninge.

HYRA FESTLOKAL PRIS

Festlokal/festvåning:
Stora matsalen med glasveranda och stor terrass mot sjön
Upp till cirka 70 gäster vid sittande bord i matsalen. På glasverandan ryms ytterligare ca 30 sittande gäster (Fler får plats om man inte har något emot att sitta lite närmare varandra). Upp till 250 personer om ni ska mingla. Den stora terrassen och glasverandan ligger i anslutning till stora matsalen.

Fler bilder från Villa Talliden hittar du här.

Möten eller andra event?
Det går även bra att hyra lokalerna för andra evenemang, som till exempel konferenser och möten, företagsevent, begravningsceremonier eller utställningar. Hör av dig till oss i så fall på info@talliden.se

Välkommen att höra av dig till oss för offert eller mer information, på info@talliden.se.

/John och Wictoria

Med reservation för ev. ändringar.

Bokningsförfrågan lokal

 

Visa att du inte är en robot